Voiko ihminen rakastua romanttisesti itseensä koska mä luulin että oon vaan itsevarma mut oon oikiasti varmaan rakastunu itteeni mä haluan seurustella itseni kanssa koska oon hauska seksikäs ja täydellinen mun mielestä

Aiheet

Voiko ihminen rakastua romanttisesti itseensä koska mä luulin että oon vaan itsevarma mut oon oikiasti varmaan rakastunu itteeni mä haluan seurustella itseni kanssa koska oon hauska seksikäs ja täydellinen mun mielestä

Itsensä rakastaminen on tärkeää! Jos ei rakasta itseään juuri sellaisena kuin on, niin on hirveän vaikeaa rakastaa ketään muutakaan. Rakkautta on olemassa monenlaista, mutta usein se jaetaan romanttiseen, seksuaaliseen ja kumppanuusrakkauteen. Vanhempainrakkaus on toki vielä usein erotettu tästä omaksi rakkauden muodokseen.

Kysyt voiko rakastua romanttisesti itseensä. Romanttinen rakkaus on periaatteessa ihmisten sopima tapa kuvata tiettyjen tunteiden tuntemista, tai ainakin ihannetta siitä. Tästä syystä on oikeastaan vain sopimuskysymys, voiko rakastua romanttisesti itseensä. Eli oikeastaan voit itse päättää, minkälaista rakkautta itseesi koet 😊.

On siistiä, jos olet itsesi mielestä hauska, seksikäs ja täydellinen. Oikeastaan myös seurustelet itsesi kanssa jo nyt. Olet itsesi kanssa jatkuvasti ja käyt koko ajan vuoropuhelua itsesi kanssa siitä, mitä seuraavaksi pitäisi tehdä ja miten elää. Samaa vuoropuheluahan myös pariskunnat käy.

Itsensä rakastaminen ja seurustelu itsen kanssa ei tietenkään estä parisuhdetta. Aina voi löytyä myös se toinen täydellinen, joka vielä enemmän täydentää sun täydellisyyttä. Ympäri maailmaa ihmiset myös ovat menneet itsensä kanssa naimisiin (lähinnä symbolisesti). Sillä osoitetaan, että halutaan olla paras oma itsensä ja pitää itsestään huolta. Ja itsestä huolta pitäminen se vasta tärkeää onkin!

– Mikael 

Täydellistä ja tärkeää on myös antaa meille palautetta! Siten myös meidän vastauksista voi tulla täydellisiä!

Edellinen Onko alhainen kipukynnys huono asia? Alan paljon herkemmin itkemään kivusta kun muut mun ikäset ja joskus pyörrynkin vaikka menkkojen aikaan siihen kipuun. Mun kaverit ja vanhemmat ei oikein usko et mua edes sattuu niin kovaa kun miltä se tuntuu ja ne ajattelee että esitän ja koitan saada huomioo. Voiko sitä kivun sietoa harjotella jotenkin?
Seuraava Jouduin nuorisopsykiatrian poliklinikalle, mutta haluan sieltä pois, enkä halua käydä käynneillä. Valehtelen hänelle melkein kaikesta koska en halua että hän soittaa vanhemmilleni. Miten pääsen sieltä pois ilman että vanhemmat saa tietää koko keissistä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *