Haluaisin seksiä mutta kukaan ei sekstaa mun kanssa mistä löydän seksikumppanin en jaksa enään runkata mun käsi on pian toista suurempi

Aiheet

Haluaisin seksiä mutta kukaan ei sekstaa mun kanssa mistä löydän seksikumppanin en jaksa enään runkata mun käsi on pian toista suurempi

Moikka ja kiitos kysymyksestäsi!

Aiemman vastauksemme seksikumppanin löytämiseen löydätkin täältä. Ja mitä tulee runkkaamiseen, suosittelen vaihtamaan välillä kättä.  

-Seba

Tämä taisi olla kysy/fråga- palstamme historian lyhyin vastauksemme. Kerrohan, mitä olit siitä mieltä. 

Edellinen Oon ihastunu varattuun henkilöön kenen kanssa mulla on ollu jo yli vuoden katsekontaktia. Tää katsekontakti on jatkuvaa ja ehkä välillä vähän sellasta ”nolostunutta” että käännetään katseet heti pois ku katsekontakti syntyy. Ollaan nähty siis vaan pari tai kolme kertaa kuukaudessa eikä ees ihan joka kuukausi. En saa tätä ihmistä mielestä ja nään hänestä unta jatkuvasti. Onko tämä ihastuminen pakkomielteistä vai ihan normaalia? Terapeuttini oli sitä mieltä että mulla on pakkomielle vaikka en esim. stalkkaa hänen someja eikä olla nyt pariin kuukauteen nähtykään.
Seuraava En tiedä miten suhtautua, kun kaverit tyrkytti ihan helvetisti juomia illan aikana, ja kun sanoin etten halua enää niin tyrkytys jatkui. Kaverit hävisivät jossain vaiheessa samoin kuin mun reppu + rahat. Mä sain soitettua isän hakemaan (noloa). Tän illan aikana dellasin itsekunnioituksen lisäksi noi kaverit elämästäni. Enkö tehnyt ihan oikein?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.