Tietoa tapahtumasta

Seuraava Bueno Talk Live järjestetään perjantaina 12.4., jolloin teemana on Pelaaminen, U/M?*

Haastamme nuorisotilanne mukaan seuraamaan Bueno Talk Live -lähetystä, joka järjestetään perjantaina 12.4.2019 kello 18–20 osoitteessa buenotalk.fi/live. Ilmoita nuorisotilasi mukaan 1.4. mennessä, niin lähetämme sulle postissa tai meilitse materiaalipaketin. Tapahtuman markkinointimateriaalit saat haltuusi Dropboxista.

BuenoTalk Live on nuorisotiloilla ja kotona seurattava tapahtuma, jonka teemana on tällä kertaa digitaalinen pelaaminen ja peliyhteisöt. Kaksituntisen tapahtuman tavoitteena on jumpata nuorten hoksottimia ja innoittaa pohtimaan, millaiset tekijät vaikuttavat niin omaan kuin peliyhteisön fiiliksiin. Keskustelu avaa mahdollisuuden keskusteluun nuorisotilan nuorten kanssa pelaamisen teemojen ympärillä, kun lähetystä seurataan yhdessä nuorten kanssa.

BuenoTalk-livelähetystä luotsaa e-urheilulegenda Teemu ”wabbit” Hiilinen, joka virittelee tulista keskustelua illan vieraiden kanssa.

18.00 Pelaaminen on ihan bueno juttu! feat. vloggaaja Ilona Ylikorpi ja Sekasin Gamingista tuttu Joosua Valkonen

Epäsosiaalinen pelifriikki tai ei mitään peleistä tietävä noobi! Onko sen pakko olla joko tai, vai voiko kenties samanaikaisesti olla onnistuja niin pelimaailmassa kuin sen ulkopuolellakin? Millaista pelaaminen on parhaimmillaan? Toisaalta mistä voi tunnistaa, jos pelaaminen ampuu pahasti yli? Entä jos oma pelaaminen on ongelma muille kuin itselle? Tätä osiota ei sovi missata, sillä nyt käydään rennosti case-esimerkkien kautta läpi mikä on kohtuullista pelaamista ja mikä menee jo puhtaan älyttömyyden puolelle.

Mukana keskustelemassa suosittu vloggaaja Ilona Ylikorpi sekä Sekasin Gamingista tuttu Joosua Valkonen. Samalla paljastuu miten Ilonalta ja Joosualta sujuu Fortniten ja Minecraftin pelaaminen!

19.00 Kuka sitä yksin pelaa? feat. ex-ammattilaispelaaja Roope Simpanen ja Reetta Järvenpää

Pelien ympärillä pyörii tolkuttomasti yhteisöjä aina WoW:n killoista eSportsin yleisöön ja kannatuslauluihin. Vaikka aina kuule puhuttavan, että peleissä ei ole mitään hyvää, on pelien ympärille muodostunut aina erilaisia porukoita ja yhteisöjä. Peliyhteisöt ovat monille meille tärkeitä paikkoja viettää aikaa, ystävystyä ja pitää hauskaa. Mutta minkälainen on hyvä peliyhteisö ja minkälaisen peliyhteisön sinä haluaisit rakentaa? Miten suolaista jengiä eri yhteisöistä löytyy ja onko pelimaailmassakaan aina mahdollisuus olla oma itsensä?

Hyppää mukaan sohvalle juttelemaan peliyhteisöistä CS:GO ex-ammattilaispelaaja ja striimaaja Roope “tomsku” Simpasen sekä Reetta ”ReettaJ” Järvenpään, pelitubettajan, striimaajan ja Nörttitytöt ry:n hallituksen jäsenen kanssa. Sohvalla selviää myös, miten onnistuu yhteistyö Overcooked 2 pelissä ja kumpi vie Rocket Leaguen (epävirallisen) BuenoTalk-mestaruuden.

Mikäli sinulla on kysymyksiä, ota yhteys:

minna@ehyt.fi | 050 407 7131

*)U/M? = uhka vai mahdollisuus

Alla kuvia viime kerran lähetyksestä.