Hyvä, saitte siis lähettämäni aineiston ja löysitte tänne. Pahoittelen tätä outoa viestimistapaa, mutta ryöstäjä uhkasi hommaavansa minut vaikeuksiin, jos yritän jotain. Epäilen, että hän on onnistunut murtautumaan puhelimelleni ja siksi viestiminen sen avulla ei ole turvallista… Täällä hän ei voi seurata meitä ja tekemisiämme.

Haluan selvittää, kuka rahani vei ja saada hänet vastuuseen teostaan. En voi soittaa poliisille, koska tein itsekin laittomasti yrittäessäni ostaa alkoholia. Yritän auttaa teitä kaikessa missä voin ja toivottavasti toimittamastani aineistosta on hyötyä tämän sotkun selvittämisessä.

Kun luulette löytäneenne vastauksen, jota tarvitaan päästäksemme eteenpäin, kirjoittakaa se tämän yhteyskanavamme buenotalk.fi/ perään. Kirjoittakaa aina vastaus pienillä kirjaimilla ja kaikki yhteen ilman ääkkösiä. Jos siis arvelette vastauksen olevan Pekka Töpöhäntä, lähetätte siitä tiedon minulle kirjoittamalla selaimen osoitekenttään buenotalk.fi/pekkatopohanta

Ok?

Testataan nyt, että tämä toimii. Jos vastaus olisi “SNAP”, mitä kirjoittaisitte selaimen osoitekenttään? Kirjoittakaa osoite, niin saamme varmistettua, että yhteytemme toimii.