Bueno Talk -live

  • Palaute
UKKPiilota UKKPalaute

Mikä tämä sivu on?
Bueno Talk on suorana lähetettävä chat-ohjelma, johon voit osallistua kommentoimalla keskustelua verkossa tai mobiililaitteilla buenotalk.fi/live-sivulla perjantaina 9.11. klo 18-20. Livelähetystä luotsaavat Yle Kioskin upeat toimittajat Essi Lamppu ja Emma Karasjoki. Chatissa on mukana julkkiksia, alan asiantuntijoita ja nuoria vastaamassa kiperiin kysymyksiin. Tapahtuma on suunnattu erityisesti 13-19-vuotiaille nuorille.

Mikä striimi? Mitä siellä on?
Striimi on suora videolähetys, joka näkyy upotteena osoitteessa www.buenotalk.fi/live. Voit vain klikata videon pyörimään! Tapahtuma striimataan Youtuben kautta. Striimissä näet ihanat juontajamme Essin ja Emman sekä mielenkiintoiset vieraamme rupattelemassa päivän teemasta.

Mistä puhutaan?
Tällä kertaa aiheena on päihteet. Asiaa käsitellään niin yksilön, ryhmän kuin vaikkapa kaveriporukan näkökulmasta.

Monelta tämä loppuu?
Tapahtuma kestää klo 18-20. Voit seurata myös vain osan ajasta.

Kuinka usein tällainen chat järjestetään?
Bueno Talk -chat järjestetään keväisin ja syksyisin – pysy siis kuulolla! Seuraava Bueno Talk -tapahtuma järjestetään huhtikuussa 2019. Seuraa meitä Instassa niin pysyt kuulolla missä mennään, @buenotalk

En pääse kirjautumaan chatiin! Mistä tämä voi johtua?
Jos chat-keskustelu ruuhkautuu, saatamme estää hetkeksi uusien käyttäjien kirjautumisen chatiin. Odota siis hetki ja kokeile sitten uudestaan :). Voit myös kokeilla vaikkapa toisella selaimella kirjautumista, jos kyseessä onkin jokin tekninen ongelma.

Miksi bannasitte minut?
Poistamme chat-keskustelusta asiattomat viestit, floodaajat sekä trollaajat. No hard feelings, mate! Fiksusti käyttäytymällä vältät bannit.

Voiko tapahtuman tallenteen nähdä jälkeenpäin jostain?
Tapahtuma jää YouTubeen nähtäväksi ja saatamme työstää livelähetyksestä myös muita lyhempiä videonpätkiä. Joskus Youtube-saattaa automaattisesti estää livelähetyksen tallentamisen tekijänoikeudellisista syistä esim. esitetyn musiikin vuoksi, jolloin ihan koko lähestys ei näkyvissä ole. Seuraa Youtube– ja Instatiliämme, joita päivittelemme myös.

Miten saan nimimerkin keskusteluun?
Ala kirjoittaa tekstiä, jonka jälkeen järjestelmä pyytää sinua valitsemaan itsellesi käyttäjätunnuksen.

Mistä tunnistan chat-ohjaajan?
Meidät chat-ohjaajat tunnistaa siitä, että nimimerkin edessä on valokuvamme.

En saa lähetettyä viestiä puhelimellani, vaikka painan Valmis-nappia?
Ainakin testivaiheessa iOS-laitteella piti painaa rivivaihto-nappia, jotta viesti lähtee liikenteeseen. Kierrossa on niin paljon erilaisia puhelimia ja selaimia, että toimivuutta ihan kaikkien laitteiden kanssa ei voida taata :(. Yritämme kuitenkin parhaamme.

Videokuvasta näkyy vain osa, missä vika?
Pystyasennossa näin voi käydä. Kokeile kääntää kännykkä kyljelleen, se tepsi testiporukan kohdalla. Riippuu puhelimesta ja selaimesta, miten sivusto näkyy.