Voiko tupakantumppeja polttaa?

Aiheet

Voiko tupakantumppeja polttaa?

Hei,

Kiitos kyssäristä! Olen aikoinaan oppinut koulun välitunnilla termin “viiden sekunnin sääntö” joka tarkoitti käytännössä aikaa, kun maahan pudonneen ruoan sai syödä ilman, että bakteerit siihen tarttuvat. Kyseessä on yhdysvaltalainen urbaani legenda, eikä todellisuudessa siinä ole hirveästi perää. Bakteereilla kestää toki oma aikansa jakautua, mutta niiden leviämiseen vaikuttaa enemmän ruoan tekstuuri, lattian likaisuus sekä materiaali.

Vaikea siis sanoa, päteekö viiden sekunnin sääntö, jos pudotat polttamasi tupakan lattialle ja poimit sen nopeasti ylös. Sen voin kuitenkin sanoa, että JONKUN TOISEN polttaman tupakan tumpin polttaminen ei ole juurikaan hirveän hyvä idea. Söisitkö asfalttiin kiinni palaneen purkan? Entä Maahan tippuneen jäätelötötterön? Vastaus toivottavasti on iso punaisin kirjaimin tussattu ei, joten sama pätee tupakantumppeihin.

Jonkun toisen tupakantumppia polttaessa tulet imeneeksi sisääsi kaikki tupakan haitalliset myrkyt, kaikki maassa olevat roskat SEKÄ edellisen polttajan suussa olleet bakteerit ja mahdolliset taudit. Kannattaako muutaman hatsin takia imeä mukana koko tämä myrkkycocktail?

Miro

Sinun antama palaute on meille hyödyllistä. Kerro mitä mieltä olit vastauksesta.

Edellinen Lopetin nuuskan käytön parin viikon jälkeen huomatessani, että ikenet alkoivat tummumaan. Häviääkö tummumat joskus vai pysyvätkö ne ikuisesti?
Seuraava Jos on kerran kokeillut nuuskaa näkeekö hammaslääkärit?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *