Onko noloo et äiti on paras kaveri? Mulla on paljon muitakin kavereita ja osa tosi läheisiä. Voiko äitiä/ perheenjäsentä pitää parhaana ystävänä?

Aiheet

Onko noloo et äiti on paras kaveri? Mulla on paljon muitakin kavereita ja osa tosi läheisiä. Voiko äitiä/ perheenjäsentä pitää parhaana ystävänä?

Kiitos kysymyksestäsi! Lyhyt vastaus kysymykseesi siitä onko noloa että äiti on paras kaveri. Ei oo noloa! Kuulostaa tosi kivalta, että sulla on noin hyvä suhde äitiisi.

Ootko miettinyt tuota enempää, miksi hyvä suhde äitiisi tuntuu ajatuksena nololta? Mitä sä ajattelisit, jos sun kaverillasi olisi tiivis suhde omaan äitiinsä? Joskus me otetaan itse enemmän painetta kuin mitä me annetaan muille.

En tiedä ootko seurannut Veronica Verhon ja äitinsä Minnen suhdetta? Mä oon nähnyt heidän yhteiseloa somessa ja eri ohjelmissa (mm. Pöllötöllö, Illallinen äidille). Kun heitä seuraa, niin ei voi kuin ihailla miten joku on onnistunut luomaan näin luontevan suhteen omaan lapseen.

Mä ajattelen, että te ootte onnistuneet sellaisessa mikä on monen kohdalla hankalaa, ja se on ihan mieletön lahja. Olen vähän kateellinen – enkä usko olevani ainoa.

Toivotan teille kaikkea ihanaa tulevaisuuteen 🙂

Terkuin,
Minna

Edellinen Mitkä on pippelin ja pimpin herkimmät kohdat? Miten niitä voi hyväillä? 
Seuraava Mun on hirveen vaikee tunnistaa tuttujakin ihmisiä kasvoista. Varsinkin jos nään kaupassa tai jossain muualla jonkun, joka pitäis tunnistaa. Mua nolottaa etten tunnista ihmisiä, jotka oon tuntenu monia vuosia, vaikka ne tulee joskus jutteleenkin… Mitä tälle voi tehdä??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.