Onko nämä kysymyksien kysyjät vitunvajakkeja?

Aiheet

Onko nämä kysymyksien kysyjät vitunvajakkeja?

Eivät ole 😊. Kysymysten kysyminen ei koskaan ole tyhmää tai hölmöä. Jos ihminen oikeasti on kiinnostunut jostain aiheesta tai on epävarma jostain, niin kysyminen on itse asiassa jopa suositeltavaa. Ihminen oppii kysymällä ja kuuntelemalla vastauksia.  

Harmittavan usein ihmisiä, jotka uskaltavat kysyä, pidetään hölmöinä. Totuus on kuitenkin päinvastainen. Kysyjät, oli kysymys sitten miten hölmö tahansa, ovat niitä fiksuja tyyppejä. Kysymällä saa uutta tietoa, pystyy laajentamaan omaa tietämystään ja voi yrittää ymmärtää muita ihmisiä paremmin. Lisäksi kysyminen on hyvä merkki siitä, että ihminen on kiinnostunut uusista asioista ja ihmisistä. 

Kysyminen on jopa niin sisäänrakennettu ominaisuus ihmisessä, että lapsen kehityksessä puhutaan kyselyiästä. Se on meillä jokaisella ollut siinä 4-6 ikävuoden aikoihin. Kyselyiän puuttumista voidaan jopa pitää häiriönä lapsen kehityksessä. Tässä mielessä olemme siis kaikki kysyviä ihmisiä, eli juuri sellaisia kuin pitää.

Tähän loppuun vanha suomalainen elämänviisaus elikkäs sanonta:  
Ei kysyvä tieltä eksy 

– Mikael 

Ei oppi ojaan kaada! Eikä se, että kerrot mitä mieltä olit vastauksesta meidän palautekyselyyn!

Edellinen Mitä järkeä näissä kysymyksissä ja vastauksissa on ees ku jokane vastaus on ihan ympäri pyöriää paskaa … Tasoa “voi olla tai voi olla olematta joillakin on ja joillakin on olematta”
Seuraava Miksi ette ole vegaaneja? Selittäkää miksi maku on teille tärkeämpää kuin toisen henki?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *