Mitkä on pippelin ja pimpin herkimmät kohdat? Miten niitä voi hyväillä? 

Aiheet

Mitkä on pippelin ja pimpin herkimmät kohdat? Miten niitä voi hyväillä? 

Jokaisella ihmisellä on omanlaisensa mieltymykset ja ajatukset siitä, mikä omalla kohdalla herkin paikka. Yleisesti voidaan sanoa, että miehillä peniksen kärki, eli terska, on tuntoherkin alue. Naisilla puolestaan vulvan etuosasta löytyvä klitoriksen pää on useimmiten tuntoherkin alue.

Se, miten tuntoherkkiä alueita voi hyväillä, riippuu myös ihan ihmisestä. Mitään yleispätevää “tämä toimii kaikilla” -vastausta ei ole. Jokaisella on omat mieltymyksensä, jotka voivat myös vaihdella eri päivinä. Parhaimmat tavat hyväillä itseään löytyy varmasti kikeilemalla ja muiden osalta oikeastaan ainoa tapa selvittää asia on kysyä asiasta.

– Mikael

Sinun antama palaute on meille hyödyllistä. Kerro mitä mieltä olit vastauksesta. 

Edellinen Olenko ihastunut? Olemme molemmat tyttöjä, en koskaan ole ollut ihastunut tyttöön. Hän on maailman kaunein, mukavin ja ajattelen häntä koko ajan. Kun olen hänen kanssa, tunnen oloni niin turvalliseksi. Olemme tunteneet jo noin 5v mutta ystäviä meistä tuli vasta tänä keväänä. En koe ihastusta häneen mutta rakastan häntä kaverina, ja olen iloinen kun hänkin on. En edes ajattele tulevaisuutta hänen kanssaan kyllä…
Seuraava Onko noloo et äiti on paras kaveri? Mulla on paljon muitakin kavereita ja osa tosi läheisiä. Voiko äitiä/ perheenjäsentä pitää parhaana ystävänä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *