Miksi joihinkin mun kysymyksiin ei ole vastattu?/ Mikä teillä kestää kysymysten vastaamiseen????

Aiheet

Miksi joihinkin mun kysymyksiin ei ole vastattu?/ Mikä teillä kestää kysymysten vastaamiseen????

Heippa sinä! Satuimme saamaan yhden tunnin aikana noin 20 kysymystä. Ja uskoaksemme kaikki tulivat samalta henkilöltä 😉 Siispä emme ottaneet hirveätä stressiä niiden vastaamisen kanssa. Osaan kyllä vastattiin ihan heti. Meillä on myös paljon muita hommia täällä emmekä voi tunkea heti kapuloita rattaisiin kun tulee paljon kysymyksiä.

Niin sanottu ”palvelulupauksemme” on vastata kysymyksiin 3 arkipäivän sisällä. Lisäksi vastaamme aina toimistoaikoihin, eli klo 8-16 välillä. Eli jos kysymys tulee perjantaina illalla klo 21, saattaa vastaus ilmestyä vasta seuraavan viikon torstaina.

Pyrimme aina vastaamaan kysymyksiin tarkkaan harkiten, ja siksi niihin kuluu välillä yllättävänkin paljon aikaa. Toivomme malttia ja ymmärrystä tämän kanssa. Instatilimme stooryssa ilmoittelemme epäsäännöllisen säännöllisesti, milloin vastaukset ovat valmiina.

Yleensä vastaamme kyllä kaikkiin kysymyksiin, mutta jos emme keksi siihen mitään järkevää sanottavaa, emme vaivaudu sitä julkaisemaan. Kuten kysymykseen ”miksi” tai ”miksimiksimiksi” tai ”onko kysymys miksi kysymys” jne… Eli niin kauan, kun kysymyksesi on asiallinen ja johonkin pyrkivä, vastaamme taatusti.  

Ei kun kyselemään!

Terkuin, Seba

Edellinen Mitkä on bueno-tiimin lempiruoat?
Seuraava Miksi elämä edes on?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *