Vai sellaista peliä! Al Pakka onkin oikeasti Joni Laama. Olisihan se pitänyt arvata, että kyseessä on feikkiprofiili. Mutta nyt siis tiedämme hänen henkilöllisyytensä ja voimme ruveta selvittämään mitä tälle touhulle voisi tehdä. Kaikkihan tietävät, että päihteiden välittäminen alaikäisille on laitonta ja väärin. Silti sitä valitettavasti tapahtuu. 😢

Löysin tuon alla olevan lukitun tiedoston jonka pitäisi sisältää päihteiden välittämisen seurauksia alaikäiselle ja välittäjälle. Ehkä välittäminen saataisiin loppumaan jos ihmiset tietäisivät nämä seuraukset? 🤔

Tiedostosta on varmasti meille hyötyä, mutta sen avaamiseksi tarvitsemme numerokoodin, jossa on kaksitoista numeroa. Koodin vihjeinä ovat nämä syyt, miksi jotkut välittävät päihteitä alaikäisille:

Ensimmäinen välittää päihteitä saadakseen rahaa helposti

Toinen välittää päihteitä suojellakseen lastaan

Kolmas välittää päihteitä saadakseen kavereita

Neljäs haluaa mainetta rahan lisäksi

Viides haluaa valistaa päihteiden vaaroista

Kuudes ei näe päihteiden myynnissä mitään väärää

Olisikohan toimittajan haastattelumuistiinpanoista myös tähän apua?

Kirjoittakaa keksimänne numerokoodi tuohon dokumentin salasana kohtaan niin saatte dokumentin auki.

Mua ahdistaa tämä tilanne ihan kauheasti ja olenkin yrittänyt miettiä miten tämän sotkun oikein selvittäisi. En tiedä uskallanko sittenkään ottaa itse yhteyttä siihen Joniin, vaikka nyt tiedänkin kuka se on. Vaikutti kyllä toimittajan muistiinpanojen mukaan aika vaaralliselta kaverilta.

Mitä mun oikein pitäisi sanoa sille? Löytyisikö vastaus noita tiedoston seurauksia tarkastelemalla? Jos keksitte vastauksen, niin lähettäkää se minulle taas selaimeen kirjoittamalla.