Bueno-jengi

Buenotalk.fi-sivustoa päivittää joukko EHYT ry:n työntekijöitä. Suurin osa sisällöstä on verkkojengin tuottamaa, mutta Kysy-Fråga-palstan kysymyksiin vastailee myös muut meidän työntekijät. Blogissa vierailee myös muita kirjoittajia ja kyselyjä teemme varsin usein myös yhteistyössä muiden järjestöjen kanssa.

Verkkojengi

Sebastian

Seba

Seba vastaa videoista Instan ja Youtuben puolella sekä houstailee BuenoLab-vapareita. Kysy-Fråga-palstalla hän vastailee oikeastaan kaikkeen glögi-, huume- ja pornoaiheiden väliltä. Seban supertaitoja on valokuvissa epäonnistuminen sekä jäätävän urpot ilmeet videoissa. Ruotsinkieli taipuu ja kitara vinkuu.

Emma

Emman löydät Seban tavoin Tiktokista ja Youtubesta. Kysy-palstalla Emma vastaa random-kyssäreihin ja kirjoittelee blogiin mietteitään maailmantuskasta. Emma toimii myös Buenotalkin nettisivujen monitoiminaisena.

Iia ja Iian söpö kissa

Iia

Iia vastaa vapaaehtoisista netti-isovanhemmista, Murusista. Muruset ovat mukavia mummoja ja pappoja, joiden supervoimat ovat kuunteleminen ja kiinnostus nuorten asioista. Murusten kanssa voit puhua ihan mistä vaan, niin arkikuulumisista kuin isommistakin huolenaiheista. Käy kurkkaamassa Muruset.fi-sivulla, milloin netti-isovanhemmat ovat paikalla chatissa!

Mikael

Mikael vastaa BuenoTalk.fi-sivustosta, auttelee YouTuben videotuotannossa ja on ehdottomasti tiimin pahin nörtti. Kysy-Fråga-palstalla kaikki oudot ja random-kysymykset on Mikaelin heiniä.

Koulujengi

Anu

Anun vastuulla on lukiolaisten ja amiksessa opiskelevien parissa tehtävä työ oppilaitoksissa. Vastailee opiskelun arkeen ja  aikuistumiseen liittyviin kysymyksiin. Eritystaitona ompelukset, neulomukset ja askartelut. Vinkki: Näkyvän ja konkreettisen tekeminen lisää mielen hyvinvointia!

Krista

Krista ansvarar för rusmedelsarbetet i svenskspråkiga skolor runtom i hela Finland. Även om mycket av arbetet handlar om att koordinera våra fina utbildare får Krista ofta också själv träffa unga i skolor. Utöver sitt jobb älskar hon både naturen och bodycombat! Har du frågor som handlar om rusmedel på ett eller annat sätt? De kan Krista svara på! Ställ dem modigt i Kysy-Fråga-spalten!

Annukka

Inom Annukkas arbetsfält finns koordineringen av lektioner i Spelkunskap för åk 1-9 och många projekt kring digitalt spelande. Ifall hon inte sysselsätter sig med spelvärlden på jobbet, så hittas hon troligen med näsan i tecknande serier eller -filmer. Alla frågor är värda att ställas och när de är relaterade till spelande svarar Annukka på dem mer än gärna.

Katri

Katri vastaa Smokefree-kisasta, nuuska-agenttitoiminnasta ja kaikenlaisista muista nikotiini(ttomuus)hommista. Voit kysyä häneltä siis nuuskasta, tupakasta, sähkösavukkeista tai ihan vaan nikotiinista. Jos ei osaa vastata, niin on innokas ottamaan selvää ja oppimaan uutta myös itse.