Bueno-jengi

Buenotalk.fi-sivustoa päivittää joukko EHYT ry:n työntekijöitä. Suurin osa sisällöstä on verkkojengin tuottamaa, mutta Kysy-Fråga-palstan kysymyksiin vastailee myös muut meidän työntekijät. Blogissa vierailee myös muita kirjoittajia ja kyselyjä teemme varsin usein myös yhteistyössä muiden järjestöjen kanssa.

Verkkojengi

Minna

Minna

Minnan päävastuisiin kuuluu Insta-hommat ja BuenoLab-vapareiden hostaaminen. Kysy-Fråga-palstalla hän vastaa eniten seksiin ja suhteisiin liittyviin kysymyksiin. Hänen supertaitoihinsa kuuluu ruotsinkielen taitaminen tyydyttävästi. Kissat taas hoituvat erinomaisesti.

Sebastian

Seba

Seba vastaa videoista Instan ja Youtuben puolella sekä houstailee BuenoLab-vapareita. Kysy-Fråga-palstalla hän vastailee oikeastaan kaikkeen glögi-, huume- ja pornoaiheiden väliltä. Seban supertaitoja on valokuvissa epäonnistuminen sekä jäätävän urpot ilmeet videoissa. Ruotsinkieli taipuu ja kitara vinkuu.

Iia ja Iian söpö kissa

Iia

Iia vastaa vapaaehtoisista netti-isovanhemmista, Murusista. Kysy-Fråga-palstalla hän keskittyy pääasiassa mielen hyvinvointiin liittyviin kysymyksiin.

Mikael

Mikael vastaa BuenoTalk.fi-sivustosta, auttelee YouTuben videotuotannossa ja on ehdottomasti tiimin pahin nörtti. Kysy-Fråga-palstalla kaikki oudot ja random-kysymykset on Mikaelin heiniä.

Koulujengi

Melissa

Melissa vastaa uusien kouluttajien perehdyttämisestä ja englanninkielisistä päihdekasvatustunneista. Siksi hän hengaileekin paljon kouluilla ja jututtaa innolla eri-ikäisiä nuoria. Kysy–Fråga-palstalla hän vastaa kysymyksiin, jotka liittyvät päihdekasvatustuntien sisältöihin tai tuntien tarkoitukseen. Melissa vastailee mielellään kysymyksiin myös ruotsiksi.

Anu

Anun vastuulla on lukiolaisten ja amiksessa opiskelevien parissa tehtävä työ oppilaitoksissa. Vastailee opiskelun arkeen ja  aikuistumiseen liittyviin kysymyksiin. Eritystaitona ompelukset, neulomukset ja askartelut. Vinkki: Näkyvän ja konkreettisen tekeminen lisää mielen hyvinvointia!

Mustavalkokuva Hannesta

Hanne

Hanne on EHYTin nuuskavelho ja siksi hän vastaa Kysy–Fråga-palstalla kysymyksiin, jotka liittyvät nuuskaan ja nikotiiniin. Nuuskakoukku.fi-sivua lukemalla ymmärrät mistä hänen lempinimensä juontaa juurensa.